persoonlijke records

onderdeel                           prestatie               datum

5000m 16.35,70 01/06/2011
10.000m 35.51,09 23/08/2014
halve marahton 1:16.18 05/10/2014
marahton 2:37.09 17/04/2016


 

palmares

5000 m

  • 2011: 10e EK team in Izmir - 17.21,76
  • 2011: 5e BK AC in Brussel - 17.00,23

10.000 m

  • 2010: Goud BK AC - 36.24,25
  • 2011: Zilver BK AC - 35.52,88
  • 2014: Zilver BK AC - 37.03,35
  • 2015: Zilver BK AC - 36.31,14

5 km

  • 2005: 5e Dwars door Hasselt - 19.06
  • 2006: 4e Dwars door Hasselt - 18.01
  • 2007: 4e Dwars door Hasselt - 18.14

10 km

  • 2011: 4e Groet Uit Schoorl - 34.16
  • 2014: Goud Maliebaanloop in Utrecht - 36.06
  • 2015: 12e Corrida van Houilles - 35.02
  • 2017: Goud Brussel - 36.14

15 km

  • 2010: Goud Dwars door Hasselt - 53.16
  • 2011: Brons Dwars door Hasselt - 52.46

 

20 km

  • 2015: Goud 20 km door Brussel - 1:13.48
  • 2016: Goud 20 km door Brussel - 1:13.51

halve marathon

  • 2014: 7e Bredase Singelloop - 1:16.18
  • 2016: 6e Bredase Singelloop - 1:17.59
  • 2017: Goud Groet uit Schoorl Run - 1:18.41

25 km

  • 2017: Goud Asselronde - 1:33.26

marathon

  • 2016: 14e marathon van Hamburg - 2:37.09
  • 2016: 74e OS in Rio de Janeiro - 2:44.18
  • 2017: 9e marathon van Hamburg - 2:38.03

veldlopen

  • 2010: 38e EK U23 in Albufeira
  • 2011: Brons Abdijcross - 18.13
ROAD TO ...

VIENNA CITY MARATHON 2019